Lediga jobb

Bottenhavets Hälsa är Pihlajalinnas och Kristinestads samföretag. Bottenhavets Hälsa fokuserar på att producera klientorienterad, effektiv och kostnadseffektiv service genom att använda både beprövade verksamhetssätt och helt nya innovationer. Våra värden är etik, fördomsfrihet och energisk verksamhet. Vi betalar alla våra skatter till Finland.

I Pihlajalinnas gemensamma personalförmåner ingår bland annat en omfattande företagshälsovård, tjänster vid Pihlajalinnas tandkliniker för hundra euro per år, fritidsolycksfallsförsäkring samt en motions- och kulturförmån på 200 euro med ePassi. Arbetsgivaren har ett uppriktigt intresse för sina anställdas välbefinnande och erbjuder olika evenemang och utbildningar angående både arbetet och fritiden.

Fysioterapeut

Vi söker en fysioterapeut till ett arbetsförhållande som är i kraft tillsvidare.

På fysioterapin hör till dina uppgifter poliklinisk fysioterapi, grupphandledning samt hjälpmedelslåneverksamhet. Hos oss är du en del av en liten, stödjande och trevlig arbetsgemenskap. Förutom interna skolningar har du också möjlighet att delta i skolningar på annat håll. Erfarenhet och tilläggsutbildningar räknas till fördel.

Arbetsgemenskapen är tvåspråkig . Vi förutsätter en fysioterapeutexamen samt vaccinationsskydd i enlighet med lagen om smittsamma sjukdomar § 48.

Dessa faktorer bidrar till en framgångsrik skötsel av uppgiften:

· Goda kundbetjäningsfärdigheter

· Goda samarbets- och arbetsgemenskapsfärdigheter

· Flexibilitet och positiv inställning till utveckling

· Självständigt och aktivt arbetssätt

· Kunskaper om äldreomsorgen, geriatri och minnessjukdoma

Är du den person vi söker? Lämna din ansökan så fort som möjligt. Vi behandlar ansökningarna redan under ansökningstiden och platsen fylls genast då vi hittat en lämplig person. Ta gärna kontakt så berättar vi mer om uppgiften.

Tilläggsuppgifter om uppgiften ges av serviceansvarig Robert Sunden, tfn 040 6755027, robert.sunden@pihlajalinna.fi